Blogger Backgrounds

Tuesday, January 17, 2012

Twinkle-twinkle little star

Entry ibu kali ni pasal lagu kegemaran amin sejak dari baby sampaila jadi toddler... Tak jemu2 amin dengan lagu tu.. Lagu tu ialah "Twinkle twinkle little star"... La ni hobi amin tgk video klip twinkle2 kat youtube... Banyak lagila benda yang amin suka tgk kat youtube tu but the most favourite video clip is twinkle2.. Jom kita layan gambaq2 amin layan youtube..

Amin tengah khusyuk tengok star.. Tapi kalau tengok star, amin akan kata "twinkle"...

Ni burung hantu yang berkawan dengan star tu...

Amin pon sedih sama bila burung hantu tinggal sorang2...

Sambil layan youtube, sambil minum susu daa.... Baru best kan amin... Masa amin tengah layan youtube ni, ibu pon buatla kerja apa yang patut... ibu sayang amin sgt2.. ummuuuaaahhh

2 comments:

  1. comel la amin ni.. geramm..
    aina suka peppa pig dgn tutitu.. kalau amin tengok mesti suka jugak..

    ReplyDelete
  2. aina lagi nyomel.. hehe..tapi citer tu tak dak kot kat mesia nih.. huhu...

    ReplyDelete