Blogger Backgrounds

Wednesday, January 11, 2012

Disney Magic English

Tajuk entry ibu ni macam apa je kan.. haha.. Sebenaqnya bukan ibu nak cerita pasal content Disney Magic English ka, pasal ibu beli buku dia ka.... Semua pon bukan.. Sebenaqnya ibu nak cerita pasal kita parking kat sebelah van Disney Magic English... Amin kan tau, ibu ni obsess sgt dengan disney ni especially mickey mouse character tu kan.. Makanya ibu pon menyuruh amin posing depan van tu tanpa segan silu depan orang lalu lalang..

Inilah jadinya bila ibu jumpa benda2 disney... Amin terpaksa berdiri n posing depan van tu.. haha... Nasib baik amin pon sporting je.... Thanks amin coz memahami perasaan ibu... Ibu x kisah bila amin besaq amin nak minat cartoon lain ka apa ka, tapi selagi amin belum pandai nak pilih sendiri, kartun ni la ibu pilihkan untuk amin dalam apa jua acara.. haha

Ish2.. buat muka boring plak amin nih.... huhu

Ok, Sayang anak ibu nih... Nanti kita beli buku dia plak k.. Bila amin besaq sketla.. La ni pon sepatutnya dah boleh beli dah.. tapi ibu rasa sayang plak kalau terkoyak ka apa ka.. haha... Terukkan ibu amin nih?... Tapi ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaaahhh

No comments:

Post a Comment