Blogger Backgrounds

Friday, January 27, 2012

Masuk Jail..

Entry ibu kali ni nak citer perangai amin masa kita p TESCO last week... Hari tu amin x tidoq siang.. Maka, amin pon ngantukla sangat... lepas dah lari2 merata2 dalam tesco tu, amin mai kata kat ibu.. " amin antuk"... Ibu pon kata.. satg la tidoq dalam kete... Pastu amin nak masuk dalam trolley.. ibu pon angkatla bagi amin masuk dalam trolley... Lepas tu, selamba je amin landing dalam trolley tu sambil hisap botoi.. Ngantuk sgt kot anak ibu nih.. Jom kita layan gambaq2 amin yang ngantuk sgt...

Ciannya anak ibu tidoq atas jaring besi nih.. Sebab tu ibu bagi tajuk kat entry ni "masuk jail"... hehe... Amin tak pernah la plak buat perangai tidoq dalam trolley sebelum nih.. kalau landing atas barang2 dalam trolley tu biasa la.. Tapi ni trolley x dak barang lagi, amin dah sipa tidoq dah.. Habis la berbekas muka anak ibu satg..

Masa ni bapak suruh amin bangun jap.. Bapak ambik beg ibu buat bantai kat amin... Alolo.. Sayangnya anak dia tuh.. hehe.. Ibu pon sayang amin sgt.. Tapi ibu rasa cam nak p pinjam bantai tesco tu je.. Masa nak bayaq satg letakla balik.. haha.. bapak plak x bagi...huhu

tengok tu.. beg ibu plak jadi bantai amin.. Ini tidak adil... Amin dah panjangla.. x lepas dah nak lunjuq kaki dalam trolley.. tu pon ada hati nak tidoq dalam trolley...

Ibu suka tengok muka amin bila amin hisap botoi susu.. rasa cam nikmatnya... haha... Padahal ayaq masak je pon... Amin nak tau dak, amin kalau nak p mana2 mesti kena spare ayaq masak dalam botoi susu.. Malula amin, dah besaq pon dok hisap botoi susu merata2 lagi.... ish2...

Chumim tengah dodoikan amin.. Amin punya pe'el kalau nak tidoq mesti kena tepuk2.. Tapi, kat Tesco pon nak suh tepuk jugak ka amin?... haha... Nasib baik chumim cayang amin.. Kalau x, x kuasanya chumim nak tepuk2 amin yang dalam trolley tu.. hehe.. Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaahhhh...

No comments:

Post a Comment