Blogger Backgrounds

Wednesday, January 11, 2012

Hantaran Mazira..

Entry ibu kali ni pasal ada kawan ibu suruh ibu buat hantaran.. Nama dia Mazira...Dia minta ibu buatkan hantaran simple je.. Tak mo crowded sgt.. So, ibu pon pilihla bunga2 yang x nampak crowded.... Tema yang dia pilih ialah cream gold.. tapi bila ibu buat jadi orange gold... terukkan ibu nih?.. haha... X sesuai langsung.. huhu.. Mula2 ibu dah susah hati.. Tapi bila ibu hantaq, hantaran tu ibu tengok masuk plak dengan tema depa... and depa semua suka... Alhamdulillah... Terus ibu jadi ceria balik.. Jom kita tengok hantaran yang ibu decorate kan...

baju, wallet n belt

sejadah

jam tangan

kain pelikat

towel

Al-Quran

Set perfume

Kasut

Ni plak kesemua hantaran yang dah siap ibu gubah.. Ibu harap Mazira puas hati dengan hasil kerja tangan ibu ni dan bahagia bersama suami tersayang sehingga ke akhir hayat.. Ibu x dan pun nak tengok pengantin hari tu coz ibu baru balik dari Indonesia masa hari dia kawen tu.... Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment