Blogger Backgrounds

Wednesday, January 11, 2012

Kedai kain..

Entry ibu kali ni pasal kita p kedai kain last month... Haha.. Masa tu kan hujung tahun, so, mestilah ada sale besar-besaran.. So, ibu pon calling2 tok n tokwan ajak p beli kain.. hehe.. kita kan datang berpakej, kalau nak p mana2 mestila kena ada semua... Tok n tokwan pon bersetuju n terus mai rumah ibu.. Then, kita pon terus p kedai kain tersebut... Kedai kain ni terletak di dalam SPC Mall kat Perda... Jom kita layan gambaq2 amin kat sana...

Tengok tu, atas kain pon amin nak panjat2 n berlari2...

Ibu suruh posing atas meja, tapi macam ni plak jadinya.. Yang amin tertonggeng2 ni buat apa?.. haha... Camne nak jadi model nih?.. Ibu suruh lain, amin buat lain..

Yang ni baru betul... Posing sket.. Sayang anak ibu nih.. ummuuuaaahhh..

Amin n ibu....

Amin n bapak..

Best sgt... Ibu memang akan rasa heaven je kalau boleh masuk kedai kain.. Dah la murah2 giler... Berbaloi2 ibu rasa... Tapi amin n bapak n tokwan mestila x rasa best pon masuk kedai camni.. Bukan ada apa pon.. haha.. Yang bestnya ibu n tok la... haha... Takpe, amin, bapak n tokwan dapat pahala pasai teman ibu n tok shopping kat sini.. Insyaallah. Ibu sayang amin sgt2... ummmuuuaaahhh

2 comments:

  1. kedai kain memang best kalau dapat yang murah2 rasa macam nak beli semuakan....
    akak ada satu kedai yang jadi peberet kat ipohler...

    ReplyDelete
  2. betulla akak.. memang best sgt... kita org pompuan ni mostly sama je kan.. hehe

    ReplyDelete