Blogger Backgrounds

Tuesday, January 17, 2012

Jalan-jalan cari perabot amin..

Entry ibu kali ni pasai kita p jalan2 cari perabot kat amin.. Ibu ni bercita2la nak penuhkan bilik amin dengan barang2 mickey mouse.. Tapi bapak plak x setuju.. Bapak kata elok bawak amin suruh pilih sendiri sebab baru ni, ibu bawak amin n ak p beli beg.. Ibu nak beli beg mickey mouse kat amin tapi boleh2 amin x mau.. amin nak beg Dibo.. huhu.. Dinasour tu jugak yang amin pilih.. X best arr camni.. Amin x mo ikut pilihan ibu nih.. Jom kita layan gambaq2 amin pilih perabot..

Tengok tu, minnie mouse jugak yang amin berkenan... Yang tu untuk gegirl la sayang.. Amin tu boy k.. Mana boleh suka pink2 nih.. nanti bapak marah...

Amin happy sgt leh tunggang minnie mouse nih.. Maybe amin ikut ibu kot suka sgt ngan kaler pink..Haha.. tapi x sesuai la amin.. Sila turun sekarang..

Amin tengah tengok2 kerusi..

Oppss... mirror2 on the wall?... Amin dok p belek mirror yang kaler pink gak walaupon banyak lagi mirror kaler lain kat situ...hehe.. bapak dok pening kepala dah tengok amin..

Antara semua meja2 kecil ni, amin paling suka yang character cars ni... Ibu x berkenan aih.. haha.. kalau beli nanti caca marba la bilik amin.. ibu don't like..

amin tengah belek box untuk letak toys.. Yang ni ok sebab mickey mouse n kaler blue.. Sesuai untuk anak lelaki macam amin..

Ibu suka whiteboard nih... Both side boleh tulis n conteng2...

Finally, amin naik jugak benda yang sesuai untuk budak laki.. Amin minat cars ye?.. Camni ibu kena tukaq tema amin la lepas nih...

Pastu, amin p belek2 perabot princess.. yang ni paling lawak.. Bila ibu tanya, amin suka ka?.. amin kata "ya"... Memang konpom la ibu x beli.. Yang princess ni untuk kakak hannan n aina je... Awak tu lelaki la amin.. mana boleh pakai pink2 nih.. haha... Lepas tu bapak kata, x yah belilah.. Nanti amin besaq sket, suh dia pilih lagi.. sebab ibu x suka la bilik amin nanti jadi caca marba.. amin plak, kalau kata yang tu, yang tu la.. kalau beli jugak yang amin x mau, amin x mau tengokla lepas tu.. Tapi yang bagusnya amin nih, kalau amin suka, tapi ibu tak setuju, n ibu kata ibu x mau beli, amin ok je... tapi kalau ibu beli yang amin tak suka, mengamuk la amin kat situ.. haha.. Save budget ibu.. haha.. Nanti kita p cari katil cars k.. Ibu sayang amin sgt2.. ummuuuaaahhhh

1 comment:

  1. salam. nk tanya ape nama kedai perabot ni ye? lokasi kat mane

    ReplyDelete