Blogger Backgrounds

Wednesday, January 11, 2012

Playground...

Entry ibu kali ni pasal ibu bawak amin p main kat playground lagi.. Tapi kali ni tempat ni amin belum pernah masuk lagi... Ni first time ibu bawak p sini..Tempat ni kat Jusco... Selalu yang ibu bawak amin p tu RM5 per entry.. Yang ni RM5 per hour.. Every subsequent 1/2 hour, RM 2.50... Agak mahal la.. Tapi berbaloila untuk amin berseronok masa ibu ada keja sket nak buat n mainan yang ada kat dalam dia pon macam best sket...... Amin main ngan chumim kat dalam ni... Tapi chumim tengok dari jauh je la.. x boleh la masuk main sekali, walaupon chumim teringin.. haha... Jom kita layan gambaq2 amin tengah main kat sana...

amin tengah pikiaq nak gelongsoq ka dak...

tidoq atas timbunan soft ball...

sedang mencuba mainan yang agak menguji minda...

ada window... rumah kecil yang cute...

dalam rumah ni ada macam2.. oven, dapur n sebagainya.. cute sgt.. tapi bukan untuk girl ke ni amin? Hentam sajala nu amin...

Amin dalam car yang cute... Ibu like this car....

Kat sini ada supermarket untuk beli2 barang n then balik masak kat kitchen yang disediakan tu.. hehe.. Mintak2 besaq nanti amin pandai masak cam bapak... senang ibu nak order2 makanan.. hehe

Macam biasa.. Amin akan naik gelongsoq ni dari bawah ke atas... haha... Suka hati aminla.. Yang penting amin happy... Nanti ibu bawak main kat situ lagi k.. Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuuuaaaahhhh

No comments:

Post a Comment