Blogger Backgrounds

Thursday, January 26, 2012

Cermin mata..

Entry ibu kali ni pasal amin yang suka sangat pakai cermin mata tok.. Ish2.. satg rosak mata k amin.. mana boleh buat camtu.. Bila nak tengok tv je, sukala sangat ambik cermin mata tok n pakai.. Jom kita layan gambaq2 amin dengan cermin mata tok...

Haha.. meleleh-leleh ayaq liuq bila pakai cermin mata.. Jom kita komen gambaq2 amin... gambaq ni ibu nampak cam ok la jugak... macam cikgu bedah sket..

Yang ni cute jugak la but nampak a little bit spastic... ish2... nauzubillah...

Yang ni nampak cam cikgu tengah ngajaq anak murid dia..

Yang ni plak budak dah x leh nak celik.. tu la.. nak pakai sangat cermin mata tok... Ibu cakap jangan, amin degil nak pakai jugak.. haha.. Lain kali jangan pakai dah na.. La ni, tok n tok wan selalu kena p buat cermin mata baru coz amin selalu je patahkan cermin mata tok n tokwan.. Kalau x patah pon, mesti senget..huhu.. Nasib baik tok n tokwan tak mintak ganti rugi kat ibu... alhamdulillah.. Kalau x, terpaksa ibu buat kerja part time... cermin mata bukannya murah sayang oiii.. haha... Ibu sayang amin sgt2.. ummuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment