Blogger Backgrounds

Monday, July 25, 2011

Outdoor photoshoot....

Entry ibu kali ni pasal kita buat outdoor photoshoot last weekend kat taman tasik taiping.... Saja je suka2... Amin tau dak sapa yang tukang tangkap gambaq nih?.... of course la abang aiman... dia akn ada kamera yang canggih tu n sedang belajaq cara2 nak jadi professional photographer... Apa lagi, ibu pon ajakla abang aiman buat outdoor photoshoot n amin sebagai objeknya.... Sambil menyelam minum ayaqla ni kan?... Jom kita layan gambaq2 yang abang aiman tangkap.... ni dia x edit lagi... ibu ambik terus je... x sabaq nak tengok hasilla katakan... Ibu x pandai sgt bab2 photography ni walaupon hobi ibu tengkap gambaq amin... Ibu rasa ibu pon patut ada satu la kamera tu... Tapi berat sangatla kamera tu... Mana nak angkut beg amin lagi, kamera lagi... x yah la kan?... ibu guna kamera biasa ni sudahla... huhu... Jom kita layan gambaq2 amin as a model.....

amin naik ndoi...



amin tengah panjat slide...



amin tengah posing kat bangku taman tasik tepeng...



ibu suka gambaq nih... ibu rasa anak ibu comey.. kui kui kui



gambaq ni pon ibu suka.... best x amin landing2 atas rumput?



Amin ngan bapak dalam tempat slide tu...

ni family amin... ada ibu, bapak n amin....




gambaq ni pon ibu suka... nak p print besaq2, gantung kat dinding... pastu, malaikat x masuk rumah.. huhu... x jadilah... print dalam album je lah... kita start photoshoot kul 11 n habis kul 2.... banyak giler gambaq abang aiman tangkap... nanti ibu nak buat custom album... dah siap nanti ibu tunjuk kat amin k.. Ibu sayang amin sgt2..... ummmuuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment