Blogger Backgrounds

Monday, July 11, 2011

Dah ada lesen ka amin?

Entry ibu kali ni pasal amin yang suka sangat la dengan stereng n segala benda kat tempat pemandu tu... Bukan amin je, ibu tengok sume kawan2 sebaya amin pon suka kalu dok kat tempat pemandu ni sebab banyak benda yang boleh explore... leh main wiper, signal n sebagainya... Bestkan amin?.... Radio n dvd player tu x yah cakapla kan... kalu x duduk kat tempat pemandu pon memang dah jadi toys amin la kalu naik kereta... huhu... Jom kita layan gambaq2 amin praktis bawak kete dengan kaki atas seat.... kui kui kui... sabaq ye amin, nanti besaq bawak la lori pon x pa... Tapi pastikan ambik lesen dulu tau...

amin tengah adjust stereng.... kalu patah stereng tu camne ibu nak bawak kete? huhu

pusing2 stereng... tapi x terpusing pon stereng tu.. amin belum cukup powerlah...

amin tengah geram coz x leh nak pusing stereng macam ibu buat....



ibu kata senyum..... ibu nak tangkap gambaq nih...


main signal plak..... kalu x signal, wiper.... budak2 sume macam ni la amin.. so, ibu pon biaqla amin nak buat apa pon... jangan tolak gear dah...haha...



muka serius coz dah buat macam2 pon kereta still x gerak... kui kui kui...

Gambaq ni ibu tangkap masa kita tengah tunggu mak teh.... Ibu kasi can la kat amin dok atas kerusi driver tu sebab amin dah nak sangat main ngan segala benda yang ada kat situ... Nanti besaq amin jadi driver ibu plak na.. La ni,ibu jadi driver amin.... hehe... Ibu sayang amin sangat2.... ummuuuuaahhhhhh

No comments:

Post a Comment