Blogger Backgrounds

Sunday, July 3, 2011

Amin melawat booth ibu !!!!

Ni entry fresh dari machang bubok, bukit mertajam..... Hari ni ibu n kak shira buka booth kat kem PLKN Syruz kat Macang Bubok... kem PLKN Syruz ni buat hari terbuka... So, ibu n kak shira pon mengambil kesempatan ini untuk memperkenalkan produk kami... ibu n kak shira kan baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan ni... hehe... so, kena la p tempat-tempat orang ramai ni untuk perkenalkan produk kami... tapi hujung minggu je la... ibu n kak shira kan bekerja, hari lain mana sempat.... yang bestnya kumpulan Balas dari Maharaja Lawak pon ada... Depa kan orang Bukit Mertajam.. ramai orang mai kat ini coz macam-macam ada... Hari ni apa yang budak PLKN buat, kita boleh try for free je... ada kayak, flying fox n macam2 lagi... ibu x dan nak p pon... maklumla sibuk berniaga.....


Amin kat booth ibu... Amin mai booth ibu dalam pukul 2 petang camtu... amin mai ngan bapak, pak chaq, mak chaq, abang aiman n kakak hannan....



kak shira bersama barang2 kat booth kami.... mai2 beli.... hehe


amin n kakak hannan posing kat kain yg ibu jual...


amin tengah usha abang aiman makan ais kacang...


happynya anak ibu nih...


ibu bersama abg kassim pon pon n chacha dari realiti tv, Raja Lawak.... depa tolong promote booth ibu n kak shira sat... hehe


ibu rasa best sgt hari ni sebab dapat experience baru... memang kenangan yang sukar dilupakan la... hasil jualan sangat memberansangkan... Thanks kepada cikgu zaha yang ajak kami buka booth kat cni... len kali ajak lagi na... ibu sayang amin sgt2..... ummmmmuuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment