Blogger Backgrounds

Tuesday, July 19, 2011

In searching of Curtains.....

Entry ibu kali ni nak citer pasal ibu, tok n amin p cari curtain last week... Kita kan nak buat kenduri x lama lagi, so kena la tukaq curtain kan amin?...... Jom kita tengok gelagat amin sepanjang 2 jam ibu n tok berkampung di Kamdar mencari curtain yang best.....

Mula-mula sampai, amin happyla.. berlari-lari sana sini.... belek2 kain sana sini.... menyorok celah kain la n so many things amin buat tanpa mempedulikan ibu n tok.. haha... Kita memang lucky hari tu coz x dak orang pon kat c2.... maka senang la amin nak berlari ke mana pon tanpa susah hati nak berlaga orang ka, apa ka...



Macam2 amin buat sepanjang kita dok kat kamdar tu... ibu sempat snap yang ibu nampak je kelaku amin tu coz ibu sibuk tengok kain nak buat curtain... haha.... Ibu just tengok2 je la n bagi suggestion kat tok sambil dok melayan amin..


Gambaq yang 1st tu amin still ok lagi.. dok masuk celah2 kain yang tok dok pilih...Gambaq yang 2nd tu amin dah start buat perangai... siap meniarap lagi kat atas lantai...


Apa amin buat tuh?....

Amin tengah keluaq dari kumpulan kain... sampai tertonggeng2 ka amin?



ha.. tengok tu.. amin ambik price tag dari mana ntah, pi letak kat situ... satg orang cari ibu x tau... huhu.... Inilah gelagat amin sepanjang temankan tok n ibu p cari kain nak buat curtain last week.... Memang mencabar mental dan fizikal la kan... haha.. tapi x pa, ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment