Blogger Backgrounds

Monday, July 4, 2011

Jom naik tangga dengan amin....

entry ibu kali ni ada kesinambungan dengan entry ibu sebelum ni la coz lokasinya sama... ibu nak cerita pasai amin ni yang berani sangat... x boleh lepa la kata orang kedah... tau dak apa amin but kali ni?... amin panjat tangga yang bapak guna untuk ambik buah rambutan hari tu.... amin memang suka tiru apa yang orang buat....bapak x bagi naik, tapi amin nak naik gak... lastly, bapak pon biaq je la amin panjat tapi bawah pengawasan la kan.... ish..ish.. anak ibu nih....Jom kita layan gambaq2 amin panjat tangga...

amin tengah bertekad untuk panjat tangga....masa ni bapak x bagi.. bapak kata jangan.. tapi amin nak gak.. so, bapak kata ok.. terus amin panjat... huhu



amin dah start panjat tangga..



amin dah sampai anak tangga keempat dah..


Naik lagi dan lagi... bapak dah start risau ah masa ni... amin terus naik sampai atas.. tapi bapak x biaq dah time ni.. ibu suh biaq coz ibu nak tangkap gambaq lagi... tapi bapak dah marah ibu..huhu


Tengok tu... bapak dah ambik amin bawak turun... amin plak meronta2 tak mo turun... tapi bapak lagi kuat dari amin.. so, amin terpaksa turun gak.. kui kui kui... apa2 pon ibu sayang amin sangat2.... ummmuuuuaahhhh

No comments:

Post a Comment