Blogger Backgrounds

Monday, March 14, 2011

Tangkap gambaq free kat Jusco....

Hari tu 5 mac 2011, sebelum p celebrate birthday amin n abang aiman kat puncak mutiara malam tu, kita p Jusco Seberang Perai City dulu... Tiba2 ada promotion untuk baby contest... Johnson & Johnson n Jusco la yang anjurkan event ni... Beli barang johnson RM30 ke atas, dah leh tangkap gambaq n masuk baby contest tu... Pastu kita boleh tangkap gambaq sebanyak 25 keping n dia bagi free cuci sekeping size A4... Ibu pon apa lagi, sapa nak bagi free tangkap gambaq cantik macam kat studio tu n free cuci lagi... Terus p beli barang2 johnson... Memang berbaloi la coz johnson pon tgh buat sale...
Amin bersama bapak sebelum tangkap gambaq... Kena bagi bertenang dulu coz ramai yang dok tgk tu.. Nanti amin terus lari je ibu rasa.. haha... Tapi yang x bestnya pasai ibu x sempat nak tangkap gambaq masa tengah photoshoot tu.... Sume org terpaksa panggil2 amin coz amin x mo duduk pon kat c2... Haha... Amin asyik nak lari ke lain je.. terpaksa ibu pegang, n bapak, tok, tok wan n mak teh dok panggil2 amin... Lagi satu, banyak sgt bear n ank patung kat c2... Memang la kan, kalu x x comel la gambaq.. Tapi amin ni jenis geli kat bear n anak patung nih.. Sume amin tolak.. last2 ibu bagi hp ibu.. Baru amin nak duduk... Tu pon sat ja.. Orang tu sempat snap 10 keping gambaq je....


Tengok tu, tokwan dok kat c2 lagi, amin dah lari ke lain... Lari naik dukung tok... Lawakla amin nih... Amin tau dak, ibu la yang paling cepat sekali pilih gambaq untuk nak print... Orang lain sume ambik masa lama2 masa nak pilih gambaq untuk print pasal gambaq anak depa sume marvellous... Comey2 sume gambaq sampai x tau nak pilih.. Amin plak, ada 1 gambaq je yang ok.. haha.... Yang lain sume muka masam la.. tengah nak lari la... Ish2... anak ibu nih...


Ha... ni la pose terbaik dari amin... hehe.. bolehla dari takdak kan amin.... Camne nak masuk baby contest pon x tau... haha.. Yang penting dah masuk n konpom x menang... haha... Ibu tengok anak orang lain mmg bagi kerjasama la masa tangkap gambaq tuh... Relax je main ngan bear n anak patung tu... Ibu kata kat bapak, awatla anak kita x relax camtu?... Bapak kata besala, orang kampung... mana mau gambaq2 studio nih... Haha.. Ibu setuju... Kita kan orang kampung... Bukit Selambau mari.. Mana mau interprem2 nih... Haha... Apa2 pun, ibu harap, bila amin besaq sket nanti jgn lari dah na kalu ibu ajak tangkap gambaq studio... Ibu sayang amin sgt2.... Ummuuaaahh....

No comments:

Post a Comment