Blogger Backgrounds

Monday, March 21, 2011

Amin @ Kg. Kuala Ruman..

Entry ibu ni nak citer pasal amin p umah Mak cik D'Na hari tu.... Last weekend kita p jalan2 n makan tengahari kat rumah makcik d'na.... Saja je p melawat bestfriend a.k.a cousin angkat ibu nih.. hehe... Kita sampai dalam kul 1.30 tgh camtu... P makan je.. Tak p tolong2 masak pon... haha... Makcik D'na tak kisah punyalah.. dah biasa... hehe

Amin ngan kak long tengah main apa x tau... Ibu suka tengok amin kalau jumpak kawan2 yang umoq dari 1 sampai 7 tahun... Amin happy sgt coz leh main2 ngan depa kan... Kat sini lagi la amin best coz kak long suka layan amin.... Sayang kak long......
Amin nampak x?... yang kat sebelah ibu tu makcik d'na... yang dok atas riba tu kak ngah.... Yang dok main ngan amin tu kak long.... Amin pakai baju sama kaler ngan kak long... P tadika yang sama ka?... haha

Amin kalu p rumah makcik memang ngam je ngan kak long.. Kalu mak cik mai umah kita pon sama gak.... Ibu suka tengok amin happy.... Sayang anak ibu nih.... ummuuuuaaahhh...

No comments:

Post a Comment