Blogger Backgrounds

Monday, March 21, 2011

Happy birthday tok, tokwan n chu mim....

Hari isnin lepas (21 March 2011) birthday tokwan... Sebelum tu birthday tok (10 march 2011) n chu mim (19 march 2011)....So, kita decide nak celebrate sekali lagi....So, lepas kerja hari isnin tu, ibu pon bawak amin p beli kek... Amin perasan x ibu beli kek yang sama dengan kek yang kita sambut birthday kat puncak mutiara hari tu... hehe.. Sebab kek tu sedap sangat so, ibu pon beli sekali lagi...

Ni la kek untuk celebrate birthday tokwan, tok n chu mim... Tapi chu mim still x dak gak.. hehe... So, kali ni pon tengok gambaq je la chu mim kan?...

Tengok tu, amin mewakilkan chu mim untuk upacara memotong kek... hehe... sibuk je dia tu... Ibu rasa kalu chu mim ada pon, amin still potong kek tu gak kan?... haha... Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaahhh

No comments:

Post a Comment