Blogger Backgrounds

Monday, March 7, 2011

Sambut Birthday Amin @ Puncak Mutiara...

Entry ibu kali ni nak citer kita p sambut birthday Amin kat Puncak Mutiara Cafe @ 5 Mac 2010.. Masa birthday Amin tu ibu n bapak keja.. So, kita sambut hari sabtu la kan... 5 Mac ni plak ialah birthday abang aiman... So, kita decide untuk celebrate birthday amin n abang aiman sekali kat sana.... Pastu, bulan Mac ni jugak la birthday tok wan, tok n chu mim... So, kita decide celebrate sume march people on that day.... Jom kita layan gambaq masa celebrate birthday kat sana....

2 orang birthday boy yang kamceng...


Kek birthday 4 March people.... Sedap giler kek nih... 1st time ibu beli kek strawberry coklat nih... Sebenarnya kek yang direquest oleh sume orang ialah kek ice cream... tapi disebabkan ibu x sempat mengordernya coz ibu x tau pon yang kek ice cream tu kena order kalu kat belah seberang perai nih... huhu.. maka ibu dah x larat pusing sume kedai kek untuk cari kek ice cream tu, inilah hasilnya... ibu beli kat kedai kek yang last sekali ibu singgah....hehe.. nasib baik sangat sedap...

birthday boy tengah tiup lilin... Yang sambut birthdaynya ramai, tapi yang dok pulun tiup lilin 2 orang je?... hehe... mestila kan amin? tok n tok wan mana mau tiup2 lilin nih.. Kalu ada chu mim baru la bestkan?... Tapi sayangnya, chu mim tak dak tapi kita tetap abadikan nama dia atas kek tuh.. So, chu mim tgk gambaq je k.. ambik bau pon x leh.. hehe


Upacara memotong kek.... Amin buat apa tuh?... Amin x reti lagi potong2 kek nih.. So, abang aiman n bapak kena tolong la kan...



Birthday boy tengah menyuap kek kepada birthday boy...


Cucu first n cucu paling bongsu buat masa ni bersama tok n tok wan....



makan2.....



hadiah untuk amin dari abang aiman n kakak hannan...


lepas makan, bapak bawak amin n kakak hannan tengok ikan plak....


Family picture..... Best sgt malam tuh... Memang kenangan yang x dapat dilupakan... Hopefully next year kita leh kumpul ramai2 camni lagi.... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuaaahhh

2 comments:

  1. mana aci amek bau ja... huuuu... dahlah lecturer boleh pulak rajin nak buat kelas pulak engah pagi sabtu 19 mac tu... sedih2... wuu!! :(

    ReplyDelete
  2. haha.... chu mim bukan ambik bau.. ambik gambaq je... hehe.. sabaq na chu mim....lepas klas tu chu mim p la kuaq jalan2... release tension n celebrate birthday sekali....ummuuaaahhh

    ReplyDelete