Blogger Backgrounds

Monday, March 21, 2011

Learn how to brush teeth...

Hari ni entry ibu pasal amin belajaq gosok gigi... Amin kan dah ada 6 batang gigi n dah start makan macam2... Sekarang ni kalau amin tengok ibu makan, mesti amin nak jugak, so, ibu pon suapla sket nak bagi amin rasa... tapi sket je tau.. x leh banyak2.. amin kecik lagi, makan makanan baby sudah... hehe.... So, back to citer pasal gosok gigi... Sebab dah rasa makanan lain, so kenala gosok gigi kan amin?... Biasanya tok n ibu gosok gigi amin pakai kain lampin je... Tapi ni amin dah masuk setahun maka haruslah belajaq how to brush your teeth kan amin?...

Ni berus gigi yang ibu beli haritu.... Macam2 jenis berus gigi baby ada kat pasaran... pilih je yang mana mau... Ibu pilih yang ni coz tempat pegang dia cam best sket...Tapi toothpaste ibu x beli lagi coz takut amin telan.. Haha... ibu cuma nak biasakan amin dengan berus gigi dulu.. boleh ka camtu?... bolehla amin kan... Jom kita layan gambaq2 amin gosok gigi....


amin tengah gosok gusi, coz amin tojoh berus gigi sampai ke tepi.... mana ada gigi lagi tang tu amin.....

Yang ni baru betul... gosok gigi depan k....


Amin menggosok gigi dengan penuh perasaan....

Cayalah amin... dah pandai gosok gigi dah... Pasni, setiap kali bangun pagi gosok gigi k....Ibu tengah berangan anak dia dah besaq... haha.... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuuaaahhhh
p/s bila gigi yang lain tu nak tumbuh ye?

No comments:

Post a Comment