Blogger Backgrounds

Friday, March 4, 2011

Happy Birthday sayang....

Hari ni 4 Mac 2011... Maksudnya amin mursyidi dah masuk setahun hari ni... Happy birthday sayang... Ibu doakan amin sentiasa sihat dan membesar bagai johan.. hehe... Ibu sangat2 bersyukur dapat tengok amin membesar dari baru lahir sampai la ke hari ni... Jom kita flash back start dari amin lahir.....

Ni amin baru beberapa jam lahir ke dunia yang fana nih...


masa ni amin dah hidup di planet bumi selama sebulan...


masa ni amin macam alien... dok planet marikh kot.. hehe


amin dah boleh meniarap.... masa ni dah masuk 4 bulan...


masa ni amin dah boleh menyuloq kata orang kedah... dah nak merangkak dah masa nih...


time ni amin dah boleh duduk n merangkak.... main gitar namapak... ummuuaahhh


masa ni amin baru nak boleh jalan.. tgh belajaq2 lepas tangan n atoq langkah....


Ni gambaq latest punya.... gambaq last week... dah boleh berlari dah anak ibu nih...
Ibu nak ucapkan happy birthday yang pertama buat anak kesayangan ibu nih... Semoga berbahagia selamanya.. Jadi insan yang baik ye sayang... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuaaahhh2

3 comments:

  1. HEPI BUFDAY AMIN....Semoga sentiasa sihat dan jadi anak yg soleh bila besar nnt, sayang amin, muahhhhhhh

    ReplyDelete
  2. thanks mummy yu'xan.... ummuuuaahhh2

    ReplyDelete
  3. Wah, dah setahun rupanya Amin. Hepy Besday dr aunty Azma.

    ReplyDelete