Blogger Backgrounds

Wednesday, March 9, 2011

Stock... Stock... Stock seluaq dalam amin... hehe

Entry ibu kali ni pasal stock "seluaq dalam" amin... Bapak yang panggil lampin pakai buang nih sebagai seluaq dalam amin.. hehe.. Amin jangan marah ibu tau... cerita ibu kali ni pasal lampin amin ni la... Al-kisahnya, bulan mac n april 2011, bapak kena p training kat Bangi.. So, bapak x dak la selama 2 bulan... So, sebelum bapak p, bapak ajak ibu p beli stock lampin n susu amin... Ibu pon ok la coz nanti x payahla ibu p shopping sorang2... Ibu ni bukan boleh sgt kalau shopping sorang2... Paham2 je la ibu ni bila shopping...So, kalu nak shopping kena ada bapak kat sebelah... Barula kadar inflasi menurun sket.. hehe... Nanti amin besaq, boleh teman ibu shopping k...
So, berbalik kepada citer seluaq dalam amin nih... Nak dijadikan cerita, hari yang bapak ajak ibu p shopping tu plak, lampin ni murah dari harga biasa... Tapi limited 2 je per customer... Apa lagi, ibu n bapak masuk 2 kali la supermarket tersebut semata2 nak beli lampin amin nih... Pastu, bila orang mai rumah, sume orang tanya, jual ke tuh?... hehe... Nampak cam jual ke?... Ibu kata, dak aih.. stok untuk amin la... Alang2 dah murah kan...
Entry ni adalah penghargaan buat bapak amin yang ibu kira sangatlah bertanggungjawab... kih2... Mesti orang kat luaq rasa cam biasa2 aje.. tapi bagi ibu penyediaan segala keperluan sebelum meninggalkan anak isteri itu adalah sgt penting dalam sesebuah institusi kekeluargaan.... Amin, say thank you to bapak cepat.... I lap U bapak.... Ibu sayang amin sgt2.... Ummuuaaahhh

No comments:

Post a Comment