Blogger Backgrounds

Saturday, June 12, 2010

My first play gym....

Hari ni amin dapat play gym... Saja je ibu belikan sempena amin 3 bulan nih.... Ibu tgk amin dah start berminat bila tgk benda2 yang bright colour n ada bunyi... Especially bila tgk kartun kat tv... Ibu tgk amin enjoy giler... So, ibu pon google la.. n then jumpak apa yang ibu n bapak patut belikan untuk amin.... Inilah hasilnya.... play gym untuk amin tersayang....


Balik rumah, mak teh n chu mim tolong pasang2kan play gym amin.... Nampak macam simple je... Mmg simle pon... tapi.... Last2 mak teh n chu mim give up... haha... Bapak amin jugakla yang kena ambik alih tugas pasang memasag nih....Tapi sebenaqnya, dah betoi dah apa yang mak teh n chu mim buat tuh... Jom, kita tengok kronologi pemasangan play gym amin yang simple tapi tak tau la pasaipa ambik masa lama sgt nak pasang nih... hehe...

amin dok tunggu mak teh n chu mim pasang play gym sampai x pakai baju....

mak teh n chu mim sedang berusaha pasang play gym dgn jayanya...

amin dok tengah heran.. awatla lama sgt nih?

bapak main ngan amin coz amn dah bosan tunggu mak teh buka skru x boleh2... chu mim pon dok pasang palang x jadi2 lagi.. hehe

Mak teh n chu mim dah give up... Amin pon dah siap pakai baju... terpaksalah bapak mengambil alih kerja2 pembinaan play gym amin...hehe

Ha, tengok tu... play gym dah nak siap.. Amin pon dah x sabaq2 nak main nih... Dh meniarap nak pi kat bapak la tu...

Tada!!!.... Dah siap pon... Berjaya jugak akhirnya pembinaan play gym amin nih... haha... tgk cam senang je.. Amin suka tgk ikan buntal tuh......

Amin tgh hairan nape ada bunyi2 disekeliling dia....

Ibu tgk Amin mmg syok la dgn play gym nih... Ada itik, ikan buntal n siput..... Bunyi pon macam2... Bunyi haiwan2 yang comel... ummuuaaahh2.... Ibu sayang amin.....

No comments:

Post a Comment