Blogger Backgrounds

Friday, June 18, 2010

Movie...movie..movie..!!!

Last night, ibu rasa cam nak tgk movie... lama sangat dah tak tgk movie nih... Since start pregnant kat amin dulu.... Kiranya dah setahun lebih la ibu x masuk cinema nih... Haha.. masa ibu pregnant kat amin, tok x bagi ibu masuk cinema... So, sebagai anak yang taat n solehah, ibu pon dok la diam2 kat umah...Masa ibu buat master dulu, ni lah aktiviti favourite ibu n the geng... Best2... teringat kat kawan2 sume... umuuahh2...Bapak plak mmg jenis yang x suka tgk movie, so terusla berkomplot ngn tok.... huhu...Tapikan semalam Argentina lawan Korea for Piala Dunia...So, bapak macam malasla nak keluaq... tapi ibu pujuk2 gak bapak... haha.. astro kan ada ulangan... bapak tengok yang ulangan punya sudah... haha..

Ibu dengan patung toy story... comel sangat depa nih!!!
Mula2 ibu rasa cam nak tengok Lagenda Budak Setan coz ibu memang peminat karya Ahadiat Akashah ni.. Almost sume buku yang dia tulis ibu ada... Best sgt buku Lagenda Budak setan tu, so, ibu teringin la nak tgk movie dia plak.. Tapi... bila ibu tanya bapak, dia kata "The Karate Kid"la... huhu...Ibu pon pikiaq2... atas dasar isteri solehah, hehe (solehah la sgt)... ibu pon bersetujula coz bapak dah mengorbankan slot piala dunia dia untuk teman ibu tgk movie... hehe..

Bapak ngan 'the karate kid' dia.. satu je ke pop corn tuh? Ibu punya mana?

Memang tak rugi la tengok 'The Karate kid'... mmg best arr... hehe..Pandai sungguh Jaden Smith tu berlakon... Like father like son sungguh... Nnt ibu bagi Amin belajaq kung fu na...Haha....Ibu x bawak amin la coz amin kecik lagi.. x leh masuk cinema... nnt rosak telinga coz bunyi kuat sgt...Amin tgk cd sudah la no... haha... ibu sayang amin sgt2.....ummuuaahh2

No comments:

Post a Comment