Blogger Backgrounds

Friday, June 11, 2010

My First Book ever......

Hari ni ibu nak entry pasal buku amin... Bapak belikan amin buku yang sangat comel... Ibu yang lebih2 suka.. hehe... Jom kita tgk buku amin yang berbentuk giraffe nih..

Buku pertama amin... bolehbaca n gigit... haha

Kandungan buku ni pon comel sgt... Ibu rasa cam nak gigit je, apatah lagi amin... konpom amin gigit punyalah.. Ibu suka sgt pasal material dia fabric... So, boleh basuh bila kena ayaq lioq amin... hehe... Colour pon bright n sesuai sgt lah untuk meningkatkan minda amin... Ibu suka... Say thanks to bapak ye amin...... ummuuuuuaaahh..

bahagian dalam buku amin.. ada number, hippo, lion, fish n giraffe...

Amin suka dengan buku nih... First thing yg amin buat bila dapat buku ni adalah menggigitnya a.k.a membahamnya.... lapaq sungguh anak ibu nih... Buku untuk dibaca sayang, bukan untuk dimakan.... nasib baik bapak beli buku yang functionnya 2 in 1... Kalu buku betul, habisla...

amin dok tgh membaham buku....nyum2.. haha

amin baca buku ke tu?

Lepas tu bila ibu tunjuk gambaq2 tu, amin pon baru start tengok2...Nampak macam excited je.. Ibu n bapak harap amin suka buku ni....Nnt kita suruh bapak beli buku lain plak k... Sayang anak ibu.... ummmuuaahh

No comments:

Post a Comment