Blogger Backgrounds

Wednesday, June 30, 2010

Lagenda budak setan plak!!!

Semalam hari rabu... that's mean we have to watch movie at the cinema... am i right?.. mestila kena tengok coz tiket murah2 hari ni.... i like it....haha.. Malam ni ibu tengok citer Lagenda Budak Setan...kat bawah ni poster dia... Poster nampak cam agak menarik la... Citer tak tau lagi.. kalau baca buku citer dia memang la best.. ibu suka sangat.... Takpe, nnt ibu komen filem di plak.. haha...
amin x leh tengok lagi.. amin kecik lagi...nnt besaq ibu bawak k.. haha... sayang amin sgt2... hari ni bapak terpaksa temankan ibu tengok citer nih coz mak teh tak mau tengok citer nih...apa class tgk citer melayu kan mak teh kan? mak teh nak tengok Knight & Day..tapi ibu tetap berjiwa patriotik.. Nak tgk gak citer melayu... haha... Takpe arr, mak teh ada orang teman dia.... thanks to bapak coz sudi teman ibu tengok citer nih.... I lap U la bapak... umuuaahh2...


Lepas beli tiket tu ibu ternampak plak benda nih... haha... apa lagi, ibu ajak la bapak belikan... cute sgt... terpaksala bapak belikan.... haha... ibu syok... Dapat cup cute nih... Bapak x leh minum air nih.. Batuk x baik lagi.. So, ibu conquer sorang2... Sorry bapak... hehe...

Tengok tuh... bapak buat muka tak puas hati coz biasanya kitorang beli air mineral je.. hehe.. jaga kesihatan... hari ni ibu nak gak cup toy story nih.... Ala, lebih 2 ringgit je dari biasa... haha... jgn marah na bapak....

Sebelum nak masuk tu dan la kami posing2 sat.... Kawan mak teh sampai pon dah lewat.. kita panggil dia pak teh la no.. haha... kalau ada jodoh tak ke mana.. haha...

Ni saje je bergambar ramai2... wat kenangan.. haha... Ha, berbalik pada citer Lagenda Budak Setan... bagi ibu ok jugakla... Ada jugak la part2 boring sampai membuatkan ibu menguap.... Citer dia masa mula2 best arr.. kehidupan budak2 kolej yg nakal..pas mai part bercinta tu dah start boring dah... tapi ok la, x la boring sgt... haha... apa ibu cakap nih?... Conclusionnya, ibu rasa citer ni ok ok je lah... Tak jadi best cam buku dier.... Citer ni suka fokus muka pelakon dia sgt.. Nampak habis jerawat n liang2 pori depa.. haha... apala... Tapi mulut si farid kamil tu merah sungguh... Tak hisap rokok kot.. ke pakai lipstik?... haha.. tapi handsome arr... Lisa surihani cantik sgt dalam citer nih... Tapi pelakon yg ganti Lisa tu ibu x pernah tgk pon... ok lah.. x mau mebebel pasal filem dah... Ibu nak pi tulis thesis plak... ibu sayang amin sgt2.. ummmuuaahhh2

5 comments:

  1. Hahhhahahahah... Tak mau panggil pak teh... panggil befhan.... kehkehkeh...

    ReplyDelete
  2. x berapa best ek...mmmm x jadilah yati nak p tgok...k anis...comel blog k anis...banyak kartun...

    ReplyDelete
  3. memang x best la yati.... x yah la pi tgk.. pi tgk citer lain...kak anis kan memang peminat kartun.... hehe

    ReplyDelete
  4. kecik2 dah ajar anak tengok wayang.... emmmm.....

    ReplyDelete
  5. Haha... mana ada... mak n bapak dia je yang pi.... amin x pi pon.... haha

    ReplyDelete