Blogger Backgrounds

Wednesday, June 23, 2010

Happy!!! Happy!!!

Hari ni ibu nak citer pasai perangai amin kalau kita nak pi jalan2...Amin kalau ibu kata nak bawak pi jalan2, memang happy je... Amin akan senyum je memanjang... Ibu suka sgt tgk amin camtu... kalau ibu siapkan amin n then amin tengok sume orang dah pakai tudung n bersiap nak keluaq, amin akan bertambah2 excited lagi.. Ni mesti terkenan ngan ibu nih... masa ibu pregnant kat amin dulu, ibu mmg suka sgt berjalan2 nih.. hehe.. Jom kita tgk gelagat amin bila nak keluaq berjalan2... ummuuaaahhh2...

Dok gelak sorang2...
amin dok tengah berangan nak pi mana tu?...

amin memang excited bila naik kereta...dok x diam.. asyik nak melompat je...


Ibu sayang amin... Ummuuaahh2... terus sengap bila ibu sayang.. haha

Tgh bising2 apa tak tau amin nih!!! kalau naik kereta mesti buat perangai ramah tamah.. tegur sume benda.. haha


Muka excited anak kesayangan ibu... ummuuaahh2.. ibu sayang amin sangat2...

1 comment:

  1. sukanya amin jalan-jalan..gelak sampai telinga...semakin hari semakin hensem la amin..

    ReplyDelete