Blogger Backgrounds

Wednesday, June 16, 2010

Amin dah ada kasut...yehaa!!!

Hari ni ibu nak entry pasai kasut amin... haha.. Apala yang spesel sgt?... kasut je pon... Saje je ibu nak bagitau amin yg ibu n bapak dah beli kasut la kat amin... Cian amin asyik pakai socks je.. Ibu rasa cam amin teringin nak pakai kasut la plak.. betul ke amin teringin?... haha... Ibula tu yang teringin nak bg amin pakai kasut...haha

First shoes amin...
Masa amin berusia 2 bulan, ibu n bapak belikan kasut tom n jerry kat amin... Niat asalnya nak yg mickey mouse... Ibukan peminat mickey mouse..hehe... tapi try2 kat kaki amin, x padan la plak...Kaki amin terlebih panjang...huhu.. So, ibu n bapak pon pi la cari kat bhg lain plak.. bapak la ni, berkenan lak kasut tom n jerry nih... Ibu tgk x rupa kasut pon yg nih.. Ala2 socks gak.. Tapi kira kasut la coz ada tapak.. hehe... Try2, muat2 ngan kaki amin.. terus beli... ye..ye.. amin dah ada kasut...


2nd shoes amin... cam x dak beza pon right n left dia pada pandangan ibu... haha

X lama lepas beli tu, kasut tu asyik terkeluaq je dari kaki amin... panjang sungguh kaki anak ibu nih... Dah x berapa nak muat dah kasut tu.. So, sempena amin berusia 3 bulan, ibu n bapak pon cari kasut lain plak.. kali ni kita cari yang nampak cam kasut la.. X mo dah yang nampak cam socks nih.. X dak kartun pon x pa la.. haha...Hasilnya, kasut biru amin.... tapi kasut baby nih,cam x kenal la kiri kanan dia.. ibu agak confius... Tapi bapak kata ok je.. haha... Ibu sayang amin sgt2... ummmuuaahh2

No comments:

Post a Comment