Blogger Backgrounds

Wednesday, June 30, 2010

Blacklist kedai makan tu!!!!

Kali ni ibu nak citer pasal kedai makan yang membuatkan ibu rasa nak marah sgt... Alkisahnya macam ni... Semalam ibu, bapak n mak teh kuaqla nak tgk movie.... So, kami decide nak makan lambat la...p beli tiket n jalan2 dulu... dah habis jalan2, kami pi la makan kedai yg paling dekat dengan Jusco Perda tuh.... Kedai ni hari tu ibu dah pernah p makan nasi lemak dia... tapi x panas... Kiranya nasi lemak dia dah kena blacklistla dgn ibu... Tapi ingatkan benda lain ok.. Nak try la makan goreng2 plak... huhu

Sementara nak tunggu makanan sampai, bapak pon snap la gambaq ibu n mak teh... ibu dah lapaq sangat dah nih... lambat sgt service dia... tu pon nak kena blacklist gak... huhu... nasib baik bapak order satay.. x sempat nak snap gambaq dah habis plak sate tu... lapaq n sedap sgt... nasib baik sate dia sedap...nyummy2....


Dah lama tunggu tu makanan pon sampai la... Ibu, bapak n mak teh makan nasi goreng je pon coz nak cepat... Ingatkan bila lambat sampai tu sedapla dia masak.. haha.... Ropa2nya, nasi dia mentah... huhu... dah la x panas... nasi goreng tu agaknya dia dah goreng siap2 n then letak dalam flask... huhu.... Temperature ibu terus naik... Hangin satu badan...nasib bapak n mak teh sabaq.... Tapi makan gak la, lapaq sangat nih... haha... tapi mmg x leh nak habis...huhu...
Inilah kedai yang ibu maksudkan tu.... nak berniaga wat la cara nak berniaga... tapi ada lagi gerai2 yang ibu x try lagi makanan dia... Dah 2 kali terkena nih... rasa cam serik je nak pi Purnama Food Court ni dah..... huhu.... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuaaahhh...

No comments:

Post a Comment