Blogger Backgrounds

Tuesday, June 15, 2010

amin@ kamdar!!! hehe

Bapak tengah tengok2 kain sambil gendong amin....

Hari ni tiba2 je ibu rasa macam nak beli kain...So, lepas bapak balik kerja, terus ibu ajak bapak pi kamdar bukit mertajam...hehe... Cian bapak, letih2 terpaksa ikut gak... Cayang bapak... ummmuuaaahh2...Ni tempat favourite ibu la untuk beli kain selain kedai kain uncle (Nona) kat sg. petani....

Bapak tolong ibu pilih kain.... cantik ke yang bapak pilih tu?

Sampai kat kamdar ibu terus pi kat tempat kain ela dia.... feewwiiiitt... bestnya.... ada sale!!!!.... Ibu rasa seronok sangat...Langkah kaki kanan kot masa nak mai tadi.. hehe... So, ibu mintak tolong bapak pilih satu kain yang cantik kat ibu... hehe.. Saja je nak tgk bapak pilih kain... camne la gayanya... Selalunya ibu pilih sendiri je... bapak x kisah... Baju bapak pon ibu yang selalu pilihkan.. hehe... Tapi mmg x bolehla bagi bapak pilih.. semua yang bapak pilih bukan taste ibu la.. So, sume ibu reject.... haha... Sorry bapak....

Amin lapaq susu pulak... ummuuaahh2

Tengah2 pilih, amin plak nangis2... lapaq la anak ibu tu... Bapak pon terus la bagi susu kat amin... So, ibu ngn bapak pon tgk amin dulu la.. Satg la plak pilih kain... bapak bagi susu amin sambil berjalan coz kat c2 x dak kerusi nak duduk... huhu


bapak tengah tgk2 baju melayu kecik.. mana ada saiz baby.. haha..

Sambil2 bagi amin minum susu tu ibu n bapak naik tingkat 2 bahagian baju melayu... Tgk2 amin dah tertido atas bapak... So, ibu n bapak pon teruskan la proses tinjau meninjau...tinjau punya tinjau, x dak 1 pon yg bapak berkenan... So, ibu suggest kita beli kain n tempah macam biasa la... Bapak pon setuju.. haha... Bapak mmg setuju je ngan ibu nih... ni yang ibu sayang bapak nih... Nanti amin pakai baju sama ngan bapak la kan... la ni kan mmg trend 1 family pakai warna tema bila raya... hehe.... Ibu pon nak buat camtu lah... raya lepas ibu n bapak x pakai kaler sama pon.. Ni bila amin dah ada, kita pakai tema sama ye sayang...

ibu posing2 ngan amin lepas x jumpa kain yang berkenan...huhu

Punyala lama ibu n bapak pusing2 kamdar tu cari kain yang menarik... Sampai amin pon dah bangun tido.. Amin pon sampai bosan la.. Tapi amin mmg sporting kalu bab jalan2 n shopping2 ngn ibu nih.... Last2 ibu n bapak balik camtu je... x beli apa pon... Dah 1 pon x berkenan.. haha... Yang ibu berkenan tinggai sket plak.. x cukup.... haha... Itulah kisahnya amin, ibu bapak n kamdar.... Ibu sayang amin.... Ummuuaaahhhh2

2 comments:

  1. hai..baby amin..ni amin hashim ka amin mursyidi..kalau tgk muka yang sangat cute tu, sah bukan amin hashim..comel sangat..amin ni semakin besaq, semakin hensem la..geramnya..da ada gf ke belum??

    ReplyDelete
  2. hehehe.... pinky mouse nak jadi gf amin x?

    ReplyDelete