Blogger Backgrounds

Sunday, June 20, 2010

Bapak Demam!!!!

Hujung minggu kali ni mmg x best la bagi ibu coz bapak demam.. Segala plan sume kena cancel... huhu... memang x best... Tapi nak wat camne kan?... bukannya bapak mintak dia demam... Xpa.. kita jaga bapak elok2... moga2 bapak cepat sembuh...

Amin gelak plak tgk bapak demam sgt... X baik tau amin... ummuuaaahh2
Citernya macam nih.. hari jumaat tu, ibu balik kg sorang je coz bapak ada hal.. Ibu balik ngan mak teh... Kiranya bapak balik lambat sikitla... lepas tu, keesokan harinya, mak teh n chu mim nak keluaq pi seberang jaya... ibu pon bawak la amin balik rumah ibu kat seberang jaya.. satg bapak dah siap kerja leh kita pi jalan2 terus... Tapi kan, sampai2 je, tgk2 bapak dok ada dalam rumah... Dah demam sgt... X larat bangun plak tuh... Ibu pon apa lagi, sepantas kilat menjadi rescue 911... haha... Ibu bukan buat apa pon, ibu angkut bapak n amin balik rumah tok wan la... haha... Nasib baik bapak dah ambil ubat...Kiranya kita leh terus balikla.. x yah la singgah2 klinik dah...Terus cancel sume plan nak jalan2 hari tu... huhu

suhu badan bapak yang disukat dgn menggunakan termometer amin.. hehe.. panas gak la..

Balik2 bapak terus tido la... Memang x larat sgt dah.. panas sgt badan bapak masa tuh....Cian bapak... nasib baik amin baik je dalam kereta... Bapak tido je kat belakang.. Amin dok sebelah ibu dengan baiknya...... Ibu sayang amin sgt... ummuuaahh.. balik rumah tokwan, bapak tido je sepanjang hari sabtu n ahad tu... huhu...
bapak buat apa nih?
2 hari ibu tgk bapak dok tidoq je.. ubat dah nak habis, bapak punya condition still sama je... X boleh jadi nih... Ibu pon bawak bapak pi ambil ubat sekali lagi... Lepas ambil ubat tu bapak makin ok la...
bapak tgh kena check ngan dr....

Dr cakap bapak demam panas... Takut gak la ibu.. Sekarang ni plak musim demam.. macam2 demam yang ada musim ni... Mintak2 bapak sembuh cepat... Ibu sayang amin sgt2... Ummuuaahh2....

No comments:

Post a Comment