Blogger Backgrounds

Tuesday, April 1, 2014

Kek Idaman Amin


Entry ibu hari ni pasal kek idaman amin.... memang lama dah dok suruh ibu buat kek macam ni... tapi kalau suruh ibu buat maksudnya memang tak dapat la amin nak makan kek ni.. hehe... tapi hopefully one day ibu dapat gak buat kek comel2 camni kat amin... Sebenaqnya kek ni ibu tempah dah kat jiran sebelah rumah kita untuk celebrate birthday amin kat sekolah... Tapi 2 minggu sebelum hari kejadian, dia bagitau ibu dia x leh commit sebab ada tempahan banyak untuk kenduri... Ibu faham sebab masa tu cuti sekolah.. mesti la dia dahulukan yang kenduri kan amin.. hehe.. takpe, nanti kita tempah lagi masa kita buat kenduri birthday amin kat rumah tok n tokwan k... don't worry amin.. insyaAllah, kalau Allah izin, amin boleh potong kek cars masa kita celebrate birthday amin kat rumah tok tokwan nanti na... ibu sayang amin sgt2... ummmuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment