Blogger Backgrounds

Thursday, April 3, 2014

First time tengok movie kat cinema...

Entry ibu kali ni pasal ibu n bapak bawak Amin tengok movie kat cinema.. Masa tu movie Planes baru keluaq.. Sebab amin minat sangat dengan character Cars, ibu pon rasa memang sesuai ibu bawak amin p tengok movie Planes ni... Tapi kalau tau kat tok ni confirmla kena marah.. haha.. Tok kata tengok kat rumah sudah.. hehe... Tapi ibu nak bagi new experience kat amin... Cerita kanak2 kira ok la kan.. yang masuk tengok pun semua family je... Memang bestla tengok cerita kanak2 ni sebab bising sungguh cinema tu.. depa pakat dok lawan cerita kat mak bapak depa... sama la dengan amin pun.. haha.. dah rasa macam dok kat nursery pulak...

Ni bapak n amin tengah posing kat banting movie Planes... Best gak movie Planes ni.. Ibu layan ja.. La ni dah beli cd.. hari-hari tengok cerita Planes n Cars... sampai ibu suruh bapak beli tv baru kat amin.. Ibu pon nak tengok tv jugak.. Takmaula tengok cerita yang sama ja tiap2 hari.. tak jemu ka amin?

Ni masa mula2 masuk dalam cinema hall.. Amin agak cuak di situ pasal gelap... haha... Kita masuk awai sangat... gelap la sebab dia tak on screen lagi... lepas dia dah tayang gambaq kat skrin, amin kata camni " ibu, besaqnya tv tu, amazing"... ibu ingat sangat ayat yang amin kata dengan penuh perasaan tu... haha.. first time tengok tv besaq macam tu kan amin... Lepas tu dia balik cerita dekat tok la dia tengok tv besaq.. tok jeling ibu... ibu sengih ja la.. hahhahah... ibu sayang amin sangat2... ummmuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment