Blogger Backgrounds

Thursday, April 3, 2014

Van

Entry kali ni ibu nak cerita pasal van yang best.. Sampai ibu rasa nak beli van ni.. hahhaha... Van ni kita naik masa kita nak p Hatyai hari tu... Kita p Hatyai bulan Julai tahun lepas... Bukan jauh sgt pon Hatyai ni...Kita p hari sabtu, balik hari ahad...Mai ibu nak cerita sikit pasal trip p Hatyai ni.. Kita p Hatyai ni saja ja sebab nak bawak chumim jalan2.. Mula2 kita plan elok dah.. Semua orang boleh p (tokwan, tok, ibu, bapak, amin, makteh, pakteh, abdullah n chumim).. Mula2 book 3 bilik hotel, pastu pakteh tak boleh join.. So, kita cancel satu bilik.. Lepas tu dekat2 nak sampai hari keberangkatan, bapak pulak tak boleh join... Bapak kena kerja la pulak.. Last2, dari ada 5 orang lelaki, tinggal 3 orang ja orang lelaki.. Tapi sebab dah plan nak pi, kita teruskan jugak plan kita... Yang bestnya, sewa 2 bilik hotel, tapi semua pakat pi dok menempek kat bilik tok n tokwan... haha.. kiranya kita guna 1 bilik ja...Berbalik kepada cerita van, sampai ja kat sempadan tu, kita sewa van ni la.. Harga dia RM 110... Van dia besaq sgt...condition van sgt tip top... memang ibu suka sgt van tu... Selalu ibu ajak bapak beli van macam tu.. Senang kita nak naik ramai2... Van ni jenama Toyota.. Tapi ibu lupa specific nama dia... huhu... Tapi bapak memang dok hairan pasaipa ibu suka sgt dengan van ni... bapak memang hairan la sebab bapak x naik.. kita ja yang naik.... hehe.. Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaahhhhh

No comments:

Post a Comment