Blogger Backgrounds

Thursday, April 3, 2014

Burger Feveret Amin

Entry ibu kali ni nak story sikit pasal burger kegemaran amin... Amin sebenaqnya tak susah kalau bab makan ni sebab amin suka nasi dengan teloq or ayam or daging... Kalau ibu masak benda2 ni amin suka la.. Tapi kalau kita makan kat luaq, amin akan selalu order burger ni.. Tapi amin panggil burger ni NUGGET... Tak larat ibu nak perbetoi dah aih... Ni nama dia burger bakaq sayang..... La ni merata dah ada burger bakaq.. cuma sedap dengan tak ja... Tapi yang selalu amin p makan agak sedap la... Jom kita layan gambaq amin makan burger bakaq.. Ha!! pasal panggilan burger jadi nugget tu, dah lama dah amin panggil burger tu sebagai nugget.. tapi ibu baru perasan bila ada sekali tu kita p KFC, ibu tanya amin nak makan apa?.. amin kata nugget.. ibu pon p la beli nugget.. Pastu amin tengok ibu macam pelik.. haha.. amin tanya, "mana nugget ibu?"... haha.. ibu kata, "ni la nugget".. amin kata, "bukan la ibu, nugget ada layer.. ada bread"... hahha.. baru ibu tau yang sebenaqnya amin order burger... camne la boleh tukaq burger ngan nugget pun ibu taktau...

La ni amin dah pandai pi order sendiri dah... Order yang bukan2, lepas tu bising la pedas la, apa la.. haha.. bila ibu suruh order yang amin boleh makan dengan tenang amin takmau.. itulah padahnya.. hehe.. tapi yang dalam gambaq ni memang amin makan dengan tenang la.. 

 uish.. sedapnya... terlioq aih ibu masa buat entry ni...

Amin biasanya akan makan daging tu last.. Amin akan habiskan roti dulu.. tu pun roti bahagian kulit.. yang isi suruh ibu makan.. kemudian baru amin makan daging dia... makan fesyen apa pun taktau anak ibu sorang ni.. takpa la macam mana pon.. yang penting amin happy.. Ibu sayang amin sangat2... ummuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment