Blogger Backgrounds

Thursday, April 3, 2014

Adios Chumim

Entry ibu kali  ni pasal hantaq Chumim balik Coventry bulan September tahun lepas... Lamanya dah kan.. Chumim pun dah nak balik mai balik dah bulan Mei 2014 ni.. Entry dia p sana balik baru nak keluaq... haha.. Jom kita layan gambaq2 kita p KLIA hari tu masa hantaq Chumim...

 Macam biasa, kalau nak hantaq sapa2 kat airport, semua pakat hilang kaki.. semua pakat nak jadi beg... awat nampak chumim macam kecik je?.. Illusi optik semata2... hahhah

Ni semua anak mat saleh ni.. Tak reti cakap melayu.. Masa ni la.. La ni dah pandai dah.. hehe.. Masa ni Abg Farhan, Ammar n Ainaa baru balik dari Australia... depa baru nak adapt dgn persekitaran Malaysia...

Ni family kecil Amin... Tak habis2 dengan botoi susu dia.. Tapi ibu suka Amin hisap botol.. Ibu rasa macam comel... Tapi orang semua tengok macam pelik sebab fizikal Amin yang besaq... hehe

Ni la jadinya kalau dah lama sangat duduk kat satu-satu tempat.. Bila dah boring macam2 aktiviti depa buat... jenuhla nak basuh baju lepas ni.. Suka sungguh jadi mop.. hehe

Tok n Tokwan bersama anak kesayangan... hehe...

Adios Chumim... Tak sabaq nak tunggu chumim balik mai lagi.. Tak sabaq ibu nak buli.. hehe... Jaga diri na di perantauan... Semoga chumim sentiasa selamat dan berjaya walau di mana chumim berada.. kami semua sayang chumim sgt2.... ummuuuuuaaaahhh

No comments:

Post a Comment