Blogger Backgrounds

Thursday, April 17, 2014

First Semester Result

Entry ibu kali ni nak cerita pasal result amin... Amin exam bulan March hari tu.. Kiranya macam exam semester pertama la.. Bulan April, cikgu bagi buku rekod la kat ibu n bapak suruh sign.. hehe... rasa macam anak dah besaq pulak.. Budak2 zaman Amin ni, start 3 tahun dah ada exam.. ibu n bapak dulu 3 tahun A,B,C pon x kenal lagi.. .memang terdapat jurang perbezaan yang sangat nyata di situ kan...tapi ibu ok sikit dari bapak... ibu masa tadika boleh baca dah.. bapak x boleh lagi.. hahhahah..... Tapi biasala sebab budak lelaki masa zaman ibu dulu mana nak lekat di rumah... Segala bendang, sungai n pokok getah semua depa harung.. masa mana nak belajaq baca kan amin.. hehe..


Result Amin kali ni ok.. ibu bangga la dengan anak ibu sorang ni.. haha.. takpala banyak C pon tang perkembangan sikap tu... ibu nak bangga jugak... kiranya ada perubahan dari tahun lepas.. Makin besaq, makin baguskan amin.. Kalau tahun lepas banyak B and C, tahun ni banyak jugak A.. Maybe sebab Amin dah biasa dengan sekolah tu....cuma yang berkongsi alat permainan tu ibu pun taktau nak buat macam mana dah.... tapi tiap2 minggu amin balik kampung, adik (Abdullah Fa'id) pun akan balik jugak.. Kiranya main share2 jugak la walaupun bila ibu or mama tinggai sat p dapoq mesti adik menjerit or menangis... Kalau x adik yang menangis or menjerit, amin yang akan menangis or menjerit... mana-mana sorang la kiranya.. Haha... benda ni mungkin sebab, amin n adik sama2 anak tunggal buat masa ni..

Bab perkembangan akademik pulak, ibu nak kata camni.. "Syabas Bete"... hehe.. ibu sayang amin sgt2... Silalah bagi perhatian lebih masa subject Pendidikan Islam ok.. Ibu sayang Amin sgt2... ummmuuuaaahhhh


No comments:

Post a Comment