Blogger Backgrounds

Wednesday, September 7, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432H

Selamat Hari Raya Aidilfitri ibu ucapkan buat semua... kali ni kali ke 2 amin beraya aidilfitri dengan ibu... Last year masa aidilfitri amin baru 6 bulan.. baby lagi... kali ni dah setahun 5 bulan.. dah besaq dah anak ibu nih.. Dah boleh pakai baju melayu macam bapak... Tema kita tahun ni cream n green... Amin cuma green kat butang baju melayu je.. yang lain sume cream... Kasut raya je amin x dak.. Pakai kasut lama sudah kan amin?.. haha... Kasut raya amin ibu beli terbesaq plak.. Ibu rasa cam amin dah besaq sgt... malaih dah nak p tukaq... so, kita pakai raya tahun depan.. kui kui kui...

Family amin di hari raya.... Raya tahun lepas, kita beraya kat rumah tok wan Hasan.. kali ni kita beraya kat rumah tokwan dulu... yezza..


Amin bersama 3 dara pingitan... opppss.. 2 dara pingitan... yang tengah tu ibu amin...


Amin bersama bapak di hari raya... i like this photo... sama x muka depa 2 orang nih amin?


As usual... memang tiap2 tahun 3 beradik ni akan pakai baju corak sama... Kaler je lain.. But maybe ini kali terakhir coz mak teh dah nak kawen.. So, ibu dah x dak kuasa veto dah ke atas mak teh.. huhu.. tinggai chu mim je lagi... Takpalah, kita tengok tahun depan camne plak kan amin.. hehe...


Family potrait.... Kita semua bersama tok n tokwan... Macam tahun2 lepas gak... Banyak ni je la yang ada masa raya pertama... Tapi kali ni tetiba bertambah plak sorang ahli.. yang pakai baju maroon tu?.. Sapa tu?... Dialah kekasih hati mak teh.. ur future pak teh la amin... Dia kena keja malam raya tu.. So, his parent tinggalkan dia sorang2... depa sume balik raya nogori....maka datanglah pakteh beraya ngan kita... hehe... Lagi berapa hari je mak teh n pak teh akan diijabkabulkan masa ibu tulis entry nih... Kita doakan segalanya berjalan lancar ye amin....


Family kita lagi... Ibu suka gambaq ni.. rasa cam ceria je... Apa-apa pun, kita dah selamat menjalani ibadah puasa dah berhari raya... Semoga amalan kita diterima Allah kan amin... Ibu sayang amin sangat2.... ummuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment