Blogger Backgrounds

Wednesday, September 7, 2011

Happy birthday tok Limah!!!!

Entry ibu kali ni pasal kita p celebrate birthday tok a.k.a tok limah.... Amin ni bagi ibu sangat bertuah coz ada ramai tok... Tapi sume amin panggil tok but bila kita cakap, kita mention la nama depa coz kalu x satg konpius plak yang mana satukan amin?... Tapi yang paling penting semua tok sayang amin... hehe... Jom berbalik pada citer ibu kali ni... 3 September hari tu bersamaan hari raya ke 5, kita p celebrate birthday tok di Village Mall... Sume anak2 tok ada... Semoga tok dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki....

Amin bersama tok... Cun kan tok amin... Tok amin ni muda lagi n yang best she is very sporting n vogue....



Amin tengah happy dok kat tengah2 antara tok n paksu...


Kek Chocolate blueberry khas buat tok from ibu, bapak n amin...


Nilah hero2 kesayangan tok....


Makan kek sepinggan ngan tok... amin sayang tok.. ummuuaaahhh...



We're happy family.... ummuuaahhh


Lepas dah makan2 n jalan2 kat Village Mall tu, kita pon p tengok pak ngah lawan hoki plak.... Lama gila ibu x tengok orang main hoki....Best sgt...Tahun depan kalau dipanjangkan umoq, kita celebrate lagi k amin.... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuaahhh

No comments:

Post a Comment