Blogger Backgrounds

Thursday, September 29, 2011

Hantaq Chumim kat stesen kereta api...

Entry ibu kali ni pasal kita p hantaq chumim kat stesen kereta api lepas hari raya hari tu... Biasanya chumim naik flight.. Tapi kali ni chumim nak balik ngan kawan baik dia... Chumim naik kereta api pukul 8 pagi kat Butterworth... Plannya sebelum hantaq chumim tu nak tidok kat seberang jaya coz dekat je la nak p hantaq chumim... Tapi plan cancel plak.. Sume orang tidoq rumah tokwan... hehe.. Itu perkara biasa... Bila balik rumah tok n tokwan, semua orang dah malas nak kuaq... Rumahku syurgaku la katakan...hehe.. Disebabkan perjalanan nak p butterworth lebih kurang sejam, maka pukul 6.45 pagi kita dah keluaq.. Maka amin pon diangkut tanpa mandi.. Amin balik mandi seberang jayala.. haha.. Mula2 ibu nak kejut amin bagi mandi tapi tok kata tak payahla..Biaq amin tidoq... So,amin pon sambung tidoq dalam kereta sampai kita sampai kat Butterworth... Jom kita layan gambaq amin p hantaq chumim ngan x mandi...


Bergambaq kenang2an sebelum chumim naik kereta api.. Ibu rasa last timeibu mai stesen keretapi ni masa ibu umoq 6 tahun kot... Mak teh pon x dak lagi masa tu...Masa kita bergambaq ni kawan chumim x sampai lagi... Kita sampai awai sebab jauh.. Kawan chumim dari penaga je... So, lambat sket la.. First time amin di bawa keluar berjalan dengan baju tidoq n tak mandi.. kuang2...


Budak x mandi tersenyum happy sambil dipimpin oleh toknya...


Amin, bapak n tok tengah berjalan nak p tengok chumim naik kereta api..

Amin n mak teh... Masa ni makteh lagi seminggu je nak naik pelamin...

Chumim yang cute yang takhtanya telah dirampas oleh amin secara paksa rela...... hehe


Amin dok elok dah atas seat tu.. nak ikut chumim balik kolej ke?..


Amin bersama makteh n chumim berlatarbelakangkan kereta api.. Bukan senang nak tengok kereta api nih... Nanti kalau orang cerita pasal kereta api ni, amin dah taula macammana rupa bentuk dia kan?... hehe... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuuaaahhhh

No comments:

Post a Comment