Blogger Backgrounds

Wednesday, September 7, 2011

Raya kat umah tok wan hassan..

Entry ibu kali ni pasal hari raya jugak... Hari tu ibu tak sempat nak update semua pasal raya amin tahun ni... belah pagi, leppas p solat sunat kat masjid,amin raya kat umah tokwan sampai petang.. bukan amin raya pon... tidoq je lebih... amin tidoq dari pukul 12 sampai pukul 5 petang... mabuk ketupat kot... ibu n bapak mula2 tunggu amin bangun, tapi tiba2 tertidoq sekali plak... haha.. kul 6 petang baru kita samapi rumah tokwan hassan.. padahal bukan jauh pon... takpala kan amin, yang penting kita happy di hari raya.... Sampai2 je, pakngah n angah dah ada kat rumah tokwan hassan... Kita pon makan2 n tangkap2 gambaq... Jom kita layan gambaq2 kat rumah tokwan hassan... Inilah kali pertama dapat tangkap gambaq beramai2 masa hari raya di rumah tokwan hassan sejak ibu kahwin ngan bapak.. Angah pon kata camtu, sejak dia kahwin ngan pak ngah inilah first time tangkap gambaq ramai2... Bagus gak ibu pulun2 bawak tripod n aajak sume orang bergambaq.... lagipon, pak cik dah nak berangkat ke Mesir.. lagi 4 tahun baru balik.. bolehla dia simpan gambaq ni sebagai kenang2an..


amin syidi bersama family sebelah bapak.. handsome2 semuanya...



Ni semua anak tokwan hassan bersama seorang cucu... amin syidi la tuh... hehe... Semua lelaki... Nanti bila semua dah kawen, ramaila biras ibu... i like.... Tapi yang penting, ibu yang paling seniorla... oppss... angah tikah la paling senior coz dia masuk dulu dalam family ni.. tapi kira ibu gakla seniorita coz ibukan kahwin ngan abang sulung... hehe... Ibu sayang amin sangat2... Selamat hari raya amin...... ummuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment