Blogger Backgrounds

Thursday, September 29, 2011

2nd reunion geng skbs

Kali ni entry ibu pasal reunion kali ke 2... Patutnya ibu entry ni ibu update sebelum raya coz kejadian ni berlaku 26 ogos iaitu puasa yang ke 26... hehe.. tapi disebabkan kesibukan ibu yang melampaui batas2 kemanusiaan maka hari ni baru ibu sempat update.. ok la kan amin?.. as long as ibu sempat abadikan kenangan kita bersama...Reunion kali kita buat kat food court taman ria.. Ada buffet buka puasa tang tu... Sedap gak makanan dia.. Yang turun semua yang dok belah utara la coz yang duduk merantau tu x balik lagi untuk berhari raya.. Tapi kalau buat dekat sangat dengan tarikh raya pon semua pakat sibuk nak beraya.. So, depa pilih tarikh ni la.. Kali ni yang mai ada 22 orang.. Best sgt..Jom kita layan gambaq kita kat sana...


Kitalah orang yang sampai paling lambat... bapak balik keja lambat gak la hari tu walaupun ibu dah pesan suh balik pukul 5... huhu.. Pastu baru balik ambik amin kat rumah tokwan... Tapi amin dah tok siapkan, so ibu n bapak sampai, amin terus masuk dalam kereta n kita pon terus menuju ke destinasi...


Buka puasa makan kurma je dulu... Pastu semua pakat p bergilir p solat.... Pastu baru makan ramai2... Ibu pon x sempat nak jadi mamarazzi coz sibuk nak tau hal kawan2.. haha...Ni tangkap gambaq yang mana dan je... Sibuk bersembang....


Kebetulan plak masa reunion geng ibu n bapak hari tu masa birthday pakcik yon ni.. Maka kita pon celebratela birthday dia sekali... i like... Sedap kek tu... Semua kek ibu sedap.. Nampak sangat penggemar kek... Patutla kembang semacam je kan amin?... haha..



Ni sebahagian yang datang... Gambaq ramai2 x dak kat ibu.. huhu.. Takpala... next reunion, ibu tangkap gambaq banyak2...Apa2pon, ibu enjoy sangat makan2 ngan kawan2 semua.... Ibu sayang amin sgt2.. ummmuuuaahhh

No comments:

Post a Comment