Blogger Backgrounds

Thursday, September 29, 2011

Buat Hantaran Kenduri mak teh

Entry ibu kali ni pasal amin tolong ibu buat hantaran untuk mak teh sebelum kenduri hari tu...Macam biasala, tender hantaran mesti mai kat ibu punyalah... haha... tapi ibu buat simple je kali ni... Jom kita layan gambaq2 amin tolong ibu buat hantaran mak teh...

Amin tengah pilih2 bunga-bunga2 yang mana nakletak dalam talam hantaran... Kali ni kita buat hantaran guna talam n bunga je.. X dak dah hias kotak n sebagainya...

Amin dah pilih berapa kuntum bunya untuk satu talam.. hehe.. ibu ikut je amin kata camne... boleh camtu?...


Amin tengah sibuk tolong ibu gubah bunga jadi jambak untuk letak dalam talam...


Amin tengah "repair" bunga yang dah siap... Siap guna gunting lagi... Tapi ibu x kisah.. Biaq p la.. amin tengah tunjukkan kreativiti... kui kui kui..


Ni lah hasil bunga yang dah siap... haha.. betul2 simple je kan?.. tapi mak teh kata ok je... ibu x dan nak buat bagi bunga jadi crowded dalam talam tu...


Yang ni hiasan untuk minyak wangi....


Nilah hiasan talam yang ibu n amin buat special untuk mak teh... tapi x letak benda hantaran lagi.... 7 talam semuanya.... Ibu harap mak teh happy... Thanks amin coz "tolong" ibu buat hantaran hari tu.. Takla ibu boring sangat dok kelebek bunga tu sorang2... hehe...Ibu sayang amin sangat2... ummmuuaahhh

No comments:

Post a Comment