Blogger Backgrounds

Thursday, May 19, 2011

Main lagi...

Entry ibu kali ni pasal kita p main kat tempat games..... Orang pangge apa pon x tau... Yang penting kat situ banyak games yang budak2 sekolah suka main... Tapi kat tepi tu ada mainan untuk budak2 kecik main.... Sume benda ni nak main kena pakai token.... Saja je ibu bawak amin main2 kat situ... Tapi ibu x berapa suka tempat tu sebab bising sgt.... Nanti rosak pendengaran anak ibu nih... Jomlah kita layan gambaq2 amin main ngan sume benda2 tuh.... Setiap satu mainan tu guna 2 token... 1 token 5 kupang je....


amin duduk ngan koala bear...


amin naik train nak p mana tu?....

kereta ni yang amin paling suka sekali... sampai 3 kali ibu kena boh token... amin x mo turun bila kereta tu berenti....huhu

Kete ni sangat cute... ibu suka.. tapi amin kurang suka...

Nanti kita p kat tempat main macam ni yang lain plak k.... Ada banyak lagi tempat2 macam ni kat penang.... Ibu sayang amin sgt2..... ummuuuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment