Blogger Backgrounds

Thursday, May 19, 2011

Funland....

Citer ibu kali ni pasal ibu bawak amin p funland.... Selalu ibu bawak amin p playground yang free... Kali ni ibu bawak amin p yang kena bayaq plak... Tapi x mahalla.. Sekali masuk RM5 je... unlimited time.... Tempat ni tempat budak2 main masa ibu depa p shopping... Ibu sorang je yang masuk dalam tu sekali ngan amin... Ibu orang lain, x masuk pon...depa tinggai je anak depa main kat situ coz kat situ ada orang jaga... haha.. betapa pulunnya ibu... haha... Takpala kan amin?... Takkan ibu nak tinggai amin main kat situ alone... dah la ibu ada anak sorang je.. haha... kang kena kidnapped ke, apa ka.... Uish.. x sanggup ibu nak biaq amin main sendiri kat dalam tuh.... Jom kita layan gambaq2 amin main kat funland... Ibu suka sgt.... very colourful....












Len kali kita p lagi k amin..... Ibu suka tengok amin lari2 n main2 kat situ... Tapi ada sorang budak pompuan dok buli amin... haha... Ibu tengok je... Ibu nak tengok camne amin handle kalu orang buli amin... Apa yang amin pegang, sume dia pegang gak... pastu dia tolak2 amin... Ibu biaq je.. Takkan nak masuk campoq hal budak2... haha... Ibu tengok amin asyik beralah je... Bagus sungguh anak ibu nih... Sabaq cam bapak....Len kali tolak la balik... nanti ibu ajaq k... haha... Tapi kalu nak ajaq camne nak fight kena tunggu bapak x dak.. Nanti bapak marah ibu.... huhu.... Bukan ibu nak ajaq suh buli orang, ibu nak ajaq camne nak mempertahankan diri dari dibuli... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment