Blogger Backgrounds

Monday, May 23, 2011

Amin The kampung Boy - part 2

Entry ibu kali ni pasal amin the kampung boy lagi... Tapi kali ni x belemoih pasai ibu pesan dah kan jangan main kotoq2.... Sebab satg ibu nak bawak amin p ikut tok n tokwan cari carpet.. malaih dah ibu nak tukaq baju amin...hehe.... Time ni sume orang tengah siap2 nak keluaq, so amin pon bosan la coz sume orang x layan amin... haha... terus tunjuk2 kasut kat ibu n lepas ibu boh kasut terus jalan keluaq p belakang rumah tok wan... belakang rumah tok wan ni kira cam playground amin la...

Dok p belek pokok2 tok plak... Kalau biaq lama sket, habis pokok orkid tok amin tarik... huhu

ibu, amin nak kamera nak buat sodok tanah.....hehe


Kereta sorong ni pon salah satu mainan amin...



tolong cuci sawang umah tok n tok wan plak.... rajin ngat aih anak ibu nih....


Ini lah ceritanya amin ibu ni.... Kalau dah boring dok dalam rumah, mesti keluaq p main2 kat luaq... takpon, tengok2 dah ada kat rumah belakang... Ibu sayang sgt anak ibu nih.....ummmuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment