Blogger Backgrounds

Monday, May 9, 2011

Jual budak!!!....

Entry ibu kali ni pasal amin yg jadi bahan untuk dijual... haha.... Murah je... Rm23.99 je... haha... cuba tengok harga kat belakang amin tu....Ni masa kat Giant Kelana Jaya hari tuh... Kita nak pi hantaq chumim balik rumah dia but sebelum tu kita singgah la dulu Giant tu coz nak beli2 makanan untuk makan2 dalam kete masa perjalanan balik penang lepas tu... Tapi bila dah masuk Giant tu, bukan tengok makanan je, tengokla benda2 lain sekali.... haha... N macam biasa, amin akan buat part time la... lari sana, lari sini..... Last2 ibu x larat nak ligan dah, ibu angkat la amin boh dalam longgokan seluaq tu.... Masa ni bapak ngan tokwan p mana tak tau, kalu x, mestila bapak yang ligan amin...


Amin syok je dok dalam longgok seluaq tuh....


Ibu ingat amin nak nangis, tapi amin syok plak.... Len kali ibu leh letak lagi... haha....Jual budak!!!! Jual budak!!!! hehe.....Ok amin... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuaahhh2

No comments:

Post a Comment