Blogger Backgrounds

Sunday, May 8, 2011

Amin @ umah aunty azian..

Entry ibu kali ni pasal kita p umah aunty azian kat ulu langat last week....Lama dah x jumpak ngan aunty azian ni, so kita pon terjah la rumah dia... Alang2 dah sampai kl kan.... tapikan punyala jauh ulu langat tuh... haha... maklumlah... nama pon ulu.... Bukit selambau pon x ulu camtu tau... kih kih kih.... Aunty azian tgh pregnant la nih.. Nanti dia bersalin kita p melawat lagi nu amin..... kita p tgk baby plak...

Aunty azian, ibu n amin....


Amin dok atas aunty plak.... tapi amin x suka... maksudnya, baby yg bakal lahir tu sama ngan amin kah?..... takpa.. leh kawan2 nanti.. hehe.... apa2 pon, kita kena ucap terima kasih banyak kat aunty azian di atas lunch yg sgt sedap..... nasi beriani lagi, lauk macam2... ada daging kambing, lembu n ayam... Nanti kami pi tgk baby, kami nak makan camtu lagi na aunty azian... X mo makan roti 4 segi tau.. hehe... O.klah..... ibu sayang amin sgt2.... ummuuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment