Blogger Backgrounds

Monday, April 4, 2011

Amin x suka chicken.... huhu

Hari ni ibu nak citer pasal amin ngan chicken.... Hari sabtu lepas kita p pasar malam n ibu nampak ada orang jual chicken yang cute mute.... tapi bukan yang hidup la... Yang hidup kang kena bagi pakai diapers plak.. Kalu x camne amin nak main ngan dia kan?....hehe... Ibu ingat amin suka... Rupa2nya amin x suka... Tiap2 kali chicken tu jalan, amin p pukul dia, tangkap dia n bebel2 apa pon x tau... Nasib amin x ganas sampai pijak2 chicken tu... Cian dia... Jom kita layan gambaq amin x suka chicken... huhu


Amin tengah pukul chicken ngan belon... Sampai terbalik chicken tu.. Pastu gelak... Konon2 dah berjaya buat chicken tu pengsan la ... haha

tengok tu, amin tangkap chicken n then pukul2 lagi ngan belon... X baik tau anak ibu nih... Takpe2.. Ibu akan slowly teach u to love pets.... Nanti ibu beli chicken betul2 suh amin bela sampai jadi ayam besaq k... ummuuaaahhh...

Ibu angkat chicken letak atas meja pon, amin still dengki ngan chicken tu.. Still nak ambik n pukul2 dia.... X baik tau amin... Cian chicken tuh.... Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaahhh...

No comments:

Post a Comment