Blogger Backgrounds

Thursday, April 21, 2011

Amin and the sexy girl......

Tajuk yang ibu buat ni macam apa je kan?.... haha... Saja je... Mai ibu citer... Hari tu kita jalan2 p cari coat tok wan... Tok wan nak p mesyuarat penting kat kl, so mestila ada sepasang coat baru kan?... Tgk2, tokwan nak tinggai amin lagi... Teriyak kaih amin....hehe... Berbalik citer kita pasai sexy girl tadi.... Masa kita tengah jalan2 tengok2 coat tu, tetiba ibu tengok amin p sembang2 ngan 1 lembaga yang berwarna putih kat situ.... Orang x ramai coz hari bekerja, so ibu pon pantau amin dari jauh la...Ibu biaq amin bebas jalan2... kalau jauh sgt, baru ibu tangkap... hehe... Pastu, ibu pon ikut la amin... tgk2 amin dah panjat nak kawan ngan sexy girl tu... huhu

Tgk tu, amin tengah panjat sexy girl tu...


Amin tengah habaq something kat mak teh...


Dah sexy girl tu x cakap apa2 ngan amin, so amin pon turunla... orang bo layan, amin pon frust la... haha


oppss... silap, belum frust lagi.... Nak salam plak ngan sexy girl tu.... Salam la amin.... Tapi ingat tau, nanti bila besaq x leh salam tau ngan bukan muhrim....

Dah sexy girl tu x mo layan amin, amin pon merajuk n macam biasa akan buat kerja part time kat supermarket....jenuhla ibu nak susun balik... Sama2la kita buat part time kat supermarket kan amin?... haha... Ibu sayang amin sgt2.... ummuuuuaaahhh

No comments:

Post a Comment