Blogger Backgrounds

Tuesday, April 26, 2011

Gelagat amin bila teman ibu n tok cari baju....

Entry ibu kali ni nak citer pasal gelagat amin masa ikut ibu n tok p cari baju hari tu... Uish, kurus ibu dok ligan amin kat dalam kedai baju tu.... Bagus jugak kan?.... haha... Jom kita tengok kronologi amin teman ibu cari baju....


Mula2 ok lagi... behave gak la....
Bila ibu n tok start cari baju, amin pon macam biasa la start buat part time... Dok korek apa bawah baju2 sidai tu pon x tau....huhu


Pastu, bila ibu panggil suruh bangun, terus gelak2 n tidoq atas lantai kedai tu... Sebelum ni ibu dok tengok anak orang je tidoq atas lantai kedai, kali ni anak ibu plak la buat perangai lagu tu.....Jenuh sabun la balik satg.....

Bila ibu suruh bangun, x mo gak.... Bila ibu marah, meniarap la plak... aduss..... payahla camni... Baru ibu tau, patutla bila ibu2 lain p shopping baju, depa biaq je anak depa main2 camtu... memang tabiat semulajadi kanak2 camtu kot...


tengok tu... amin dah tersepit bawah tempat sidai2 baju tu.... ha... camne tuh?... ibu tak tau....


Ibu biaq je tengok amin boleh keluaq sendiri ke x.... Sempat gak la ibu belek2 baju....haha... Pastu tengok2 amin dok bising2 je tang tu... x leh nak kuaq lagi... Ibu pon p la tolong kuaqkan amin dari bawah baju2 tu... haha... itula kisah amin teman ibu n tok cari baju.... Last sekali, ibu x beli baju pon, asyik dok berkejaran ngan amin ja.. Ibu sayang amin sgt2... ummuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment