Blogger Backgrounds

Monday, April 11, 2011

Amin @ clinic.... again...

Kali ni entry ibu pasal amin kena visit clinic lagi minggu lepas... Setelah sekian lama tak dak masalah kesihatan, last week amin dijangkiti oleh penyakit yang bernama batuk.... Agak teruk jugakla batuk amin nih samapi bila bernafas pon ada bunyi dalam peparu tuh... Ibu takut amin kena asthma... Nauzubillah.... Terus ibu, tok n tokwan bawak amin p klinik.... Bapak x de dalam citer ni.. Bapak keja... Cari duit nak bayaq bil klinik amin... hehe... i like... Jom kita layan gambaq2 amin sepanjang berada di klinik....

Amin masa tgh register..... sibuk nak naik atas kaunter...

Sementara nak tunggu jumpa ngan dr, main2 dulu....

Dah boleh gelongsoq dah anak ibu ni tapi bila amin nak panjat, x lepas la plak, tok kena tolong.. haha... Sat2 panjat lepas, sat2 panjat x lepas... teknik amin x betulla ibu rasa...

Yang kali ni panjat lepas plak... n bila dah bosan naik ikut tangga, panjat ikut tempat gelongsoq ni plak....

Ok, amin dah nak balik dah time ni.... Dah ambik ubat....
Dr kata nasib baik kita mai awai... Kalu x, lagi teruk la paru2 amin penuh dengan mukus.... Alhamdulillah.... Next week kita p lagi na... P check-up tgk, ok ke x lagi paru2 amin nih... Tapi lepas makan ubat 2,3 hari, amin bernafas dah x bunyi dah.. Dah normal balik... Ibu rasa ok dah tu but kita still akan p check-up gak next week k.... Ibu sayang amin sgt2.... ummmuuuaaahhhhh

No comments:

Post a Comment